fisch bits için ürünler (40)

deniz ürünleri

deniz ürünleri

Tüm istiridyelerimiz 'claire' içinde olgunlaştırılır, bu kil içine kazılmış havuzlar, yüksek gelgit katsayıları sırasında deniz suyu ile beslenir.
Antep fıstığı kırıntıları

Antep fıstığı kırıntıları

Doğranmış antep fıstığı, 2/4 mm, köken Kaliforniya
Bütün taraklılar

Bütün taraklılar

Üstün kaliteli tarak midyeleri, boyut, tazelik ve lezzet açısından titizlikle seçilmiştir.
Kuruyemiş deniz hıyarı

Kuruyemiş deniz hıyarı

Nem < %5 Kum yok Tuzluluk < %2 Renk: Siyah veya Kahverengi Ağırlık: 80-100 adet/kg veya 160-200 adet/kg Boyut: 4.5-7.5 cm Raf ömrü: Oda sıcaklığında serin, kuru bir yerde saklandığında 2 yıl boyunca korunur Şeker yok, koruyucu yok ve kimyasallar yok. Besin maddeleri insanların daha kolay emebilmesi için daha uygundur.
Karides - Soyulmuş

Karides - Soyulmuş

IQF & Blok • RPND / RPUD Çiğ soyulmuş – Temizlenmiş veya temizlenmemiş
Kurutulmuş Brokoli

Kurutulmuş Brokoli

KURUTULMUŞ BROKOLİ Renk: ham maddenin rengi Boyut: en az 5 mm'lik talaşlar Nem: %14,0'dan fazla olmamalıdır Bileşim: brokoli
AYÇİÇEĞİ UNU

AYÇİÇEĞİ UNU

AYÇİÇEĞİ YEMEĞİ
Kaya tabanı

Kaya tabanı

Burada Moritanya'da avlandı ve gemide dondurulmuş ve taze olarak mevcut.
BALIK UNU

BALIK UNU

{"Storage":"Serin ve kuru bir yerde saklayın, doğrudan güneş ışığından kaçının","Fish meal feeds":"Balık unu yemleri","Packing":"25kg / Torba","Crude Ash":"Ham Kül 18% Maks","Moisture":"Nem 10% Maks","Purity":"Saflık","Crude Fat":"Ham Yağ 10% Maks","Shelf Life":"12 ay","Appearance":"Sarı toz, Balık unu benzersiz aroması","Salt and Sand":"Tuz ve Kum 5% Maks"}
BALIK UNU

BALIK UNU

Kalite Standartları Brüt protein %50 min, Kül %30 max, Nem %10 max, Kül %32 max, Yağ %12 max, Ambalaj Müşteri taleplerine göre, İhracat standardı 50kg veya 25kg dokuma torba veya daha büyük torba (torbayı tasarımınıza göre basabiliriz). Brüt Yağ: %10 Max Brüt Kül: %18 Max Nem: %10 Max Tuz ve Kum: %5 Max Ambalaj: 25kg / Torba
Patates

Patates

Hauts-de-France'da üretilen sebzeler Organik patatesler HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Galeta unu

Galeta unu

Ayrıca, lezzet, görünüm ve granülasyon açısından özelleştirebileceğimiz mükemmel ekstrüde pane harçları alacaksınız.
Beyaz midye

Beyaz midye

Beyaz midye Vietnam'dan. Soğuk zinciri kırmamak için en büyük özenle sunulan 2 kilogramlık dondurulmuş torba.
Dişli Parça

Dişli Parça

Beton Pompaları için OEM Yedek Parçalar
Kırılmış buğday

Kırılmış buğday

Kırılmış buğday
Yuvarlak Çubuklar

Yuvarlak Çubuklar

Farklı ağaçlardan yapılmış yuvarlak çubuklar sağlıyoruz, çapları 3,2'den 30 ve 42 mm'ye kadar - tüm uzunluk ve kalınlıklarda
Dalgalar

Dalgalar

Dalgalar, işlenmiş versiyon olarak üretilmektedir. Uygulamalar: Çizime göre ISO 2338, ISO 8733, ISO 8734, ISO 8735 DIN 6325, DIN 7, DIN 7979, DIN 7341, DIN 1 Çap aralığı: 0,5 – 30 mm Malzemeler: Otomatik çelikler, C çelikleri, Sertleştirilmiş çelikler Paslanmaz çelikler A1 – A5 kalitelerinde Bakıra, Alüminyum, Pirinç, Nikel gümüş Titanyum
Dilimlenmiş Badem

Dilimlenmiş Badem

Görünüm ve Doku Beyaz/bej rengi, çubuk şeklinde; Nazik ve hafif çıtır bir doku. Kullanım Enerji barları ve protein takviyeleri, çikolatalar ve hamur işleri, salatalar, yoğurt ve yulaf kaplamaları, tahıllar ve granola için idealdir.
Tahıllar

Tahıllar

Buğday Pirinç Ruşeym Arpa Mısır Fıstık vb …
Şerit Kızartılmış Patates

Şerit Kızartılmış Patates

Gerçek patates kızartmalarının yoğun tadını taşıyan, kuru ve çıtır çıtır olan saman patateslerimizi deneyin.
Pembe Karides

Pembe Karides

Pembe karides
Diş

Diş

Taze ve dondurulmuş olarak mevcut. Mevcut boyutlar: S (400-800g) M (800-2000g) L (2-4kg) Boyut S: 400-800g Boyut M: 800-2000g Boyut L: +2kg
Mantarlar

Mantarlar

taze porcini mantarları, chanterelle mantarları, buton mantarları, istiridye mantarları, enoki mantarları, shiitake krema mantarları, kral istiridye mantarları
Sarımsak

Sarımsak

KURUTULMUŞ SARIMSAK FLAKALARI KURUTULMUŞ SARIMSAK KIVIRTIĞI KURUTULMUŞ SARIMSAK TOZU TAZE SOĞAN (Beyaz & Kırmızı) Botanik Adı: Allium sativum Net Ağırlık: Form Tipine Göre Değişir
patates

patates

patates
Tavuklar için Yem

Tavuklar için Yem

Et yönlü 50 günden kesime kadar ekstrüde tavuk yemi (üretim oranı: 200 g/baş/gün) İÇERİK: Buğday, Tam yağlı soya, Et ve kemik unu, Balık unu, Ayçiçek yağı VİTAMİN kompleksi: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineral kompleksi: demir, bakır, manganez, iyot, selenyum Genel olarak, 50 günden kesime kadar genç broylerler ve diğer et ırkları için besleme sürecinin son aşamasında kullanılan granül, ekstrüde yemdir. Tam bir yemdir ve ısı işlemi uygulanmadığı sürece bir karışımın parçası olarak da kullanılabilir.
Şişman Muz

Şişman Muz

<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Ferahlatıcı Limon
Pirinç

Pirinç

Güneşli ve su kaynaklarıyla zengin bu ülke, bu mükemmel gıdanın yetiştirilmesi için idealdir. Pirinç, protein, karbonhidrat ve B vitamini açısından zengin, en sağlıklı ve en popüler tahıl türlerinden biridir. Bu Yunan orta taneli pirinci büyük bir özenle seçtik. Amacımız, sizin tam memnuniyetiniz ve mükemmel bir beslenmedir. Geleneksel pilavlarımız için uygundur. 500 g
Motoshtorm Power Matkap Ucu - Kablosuz Matkap için Motoshtorm Power Matkap Ucu

Motoshtorm Power Matkap Ucu - Kablosuz Matkap için Motoshtorm Power Matkap Ucu

MOTOSHTORM ucu, her türlü hava koşulunda motorlu bir motorla kolay buz delme için tasarlanmıştır. Bıçakların tam saldırı açısı sayesinde, delme işlemi son derece hızlıdır. Güvenilir polimer kaplama, sıcaklık dalgalanmalarına ve ağır mekanik yüklere dayanıklıdır. Polimer toz kaplama, Avrupa yüksek teknoloji ekipmanları kullanılarak uygulanmaktadır. Uç, bir tornavidaya veya motorlu bir motora bağlanabilir. Ucu motordelme miline bağlamak için, kit içinde bulunan anahtarlar kullanılarak takılan bir vida, bir rondela ve bir somun kullanmalısınız. Ucu bir tornavidaya bağlarken, bir adaptör (ayrı satılır) ve bir kanat somunu (dahil) gereklidir. Buz kalınlığı bir metreden fazla ise, delme derinliğini 2540 cm artıracak bir uzatma (ayrı satılır) uca takılmalıdır. Çap, mm: 130, 150, 180, 200 Renk: Turuncu
Tam pişmiş ıstakoz

Tam pişmiş ıstakoz

IQF (Bireysel Hızlı Dondurma), gıda maddelerinin bireysel olarak dondurulmasını sağlayan bir dondurma yöntemidir ve bu sayede kalitelerini ve tazeliklerini korurlar. Bu teknik genellikle meyve, sebze ve deniz ürünleri için kullanılır ve pratiklik ile uzatılmış raf ömrü sağlar.